Mobil ablak szúnyogháló javítás

Mobil ablak szúnyoghálók javítása esetén a teljes szerkezetet célszerű felújítani.  A bordás csöves rugós rendszerű teflon bevonatú hálót, a hozzá tartozó rugós rendszert cseréljük. Tulajdon kép csak az alumínium profilok maradnak, amiket megtisztítva (lemosva) szerelünk vissza az ablakba. Az így elvégzett javítás garantálja, hogy ismét hosszú-hosszú évekig tökéletesen működő szúnyoghálót kapunk. Sajnálatosan a magyar piacon előfordul, hogy mobil szúnyoghálókat értékesítenek műanyag profilokkal. Ezek a termékek a nap hatására eldeformálódnak, a működtetésük ezért nem tökéletes, akadoznak, nem lehet teljesen fel engedni a tokba a szúnyoghálókat. Ezeket a termékeket nem érdemes felújítani, mivel a teljes szerkezetet cserélni kell. Mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy ne vásároljon műanyag profilokból össze rakott mobil szúnyoghálókat.

Mobil ablak szúnyogháló javításának ára

Mobil szúnyoghálók esetében figyelembe vettük az új termékek árát, a javítás mértékét idejét. A mobil ablak szúnyoghálók javításának árát négyzetméterben határoztuk meg, ami 7.500.- / m2. Sajnálatos módon a minimum négyzetmétert a mobil szúnyoghálók esetében is meg kell határoznunk, azaz minimum 1 m2-rel kell számolnunk.

A fenti árak tartalmazzák a szerelés díjakat, a kiszállási költségeket, parkolás stb. Az árak az Áfa-t nem tartalmazzák!


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.


Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízszerelő - Vízszerelés éjjel-nappal.

Ha megbízható és profi duguláselhárítással is foglalkozó vízszerelőre van szüksége, aki gyorsan orvosolja a problémát, keressen minket bátran!

Vízvezeték szerelőt keres Budapesten, vagy a közelében? Csőtörés miatt azonnali segítségre van szüksége? Problémája van a bojlerrel, vagy segítségre lenne szüksége mosógép, vagy mosogatógép bekötéséhez? Esetleg felújítást tervez és szeretne új csapokat, zuhanytálcát, kádat beszerelni? Vízvezeték szerelés szolgáltatásainkkal segítségére leszünk. Csak hívjon minket telefonon, vagy írjon üzenetet nekünk! Vállaljuk csőtörések, csőrepedések szivárgások elhárítását is.

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?

Facebook