Mobil ablak szúnyogháló javítás

Mobil ablak szúnyoghálók javítása esetén a teljes szerkezetet célszerű felújítani.  A bordás csöves rugós rendszerű teflon bevonatú hálót, a hozzá tartozó rugós rendszert cseréljük. Tulajdon kép csak az alumínium profilok maradnak, amiket megtisztítva (lemosva) szerelünk vissza az ablakba. Az így elvégzett javítás garantálja, hogy ismét hosszú-hosszú évekig tökéletesen működő szúnyoghálót kapunk. Sajnálatosan a magyar piacon előfordul, hogy mobil szúnyoghálókat értékesítenek műanyag profilokkal. Ezek a termékek a nap hatására eldeformálódnak, a működtetésük ezért nem tökéletes, akadoznak, nem lehet teljesen fel engedni a tokba a szúnyoghálókat. Ezeket a termékeket nem érdemes felújítani, mivel a teljes szerkezetet cserélni kell. Mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy ne vásároljon műanyag profilokból össze rakott mobil szúnyoghálókat.

Mobil ablak szúnyogháló javításának ára

Mobil ablak szúnyogháló javítását Pest megye egész területén vállaljuk. A javítás áráról kérem érdeklőjön ügyfélszolgálatunkon. Amennyiben szeretné igénybe venni a segítségünket kérem hívjon minket és egyeztessen le velünk egy időpontot, amikor fogadni tudja munkatársunkat. Hívjon minket és mi szívesen segítünk!


Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.