Új mobil szúnyoghálók szerelése

Mobil szúnyogháló ablakra

Mobil szúnyogháló ablakokra? Ha Ön nem tervez semmilyen kültéri árnyékolót, és szúnyoghálót szeretne, akkor a mobil szúnyogháló az ideális választás ablakokra. A profilok alumíniumból készülnek, a háló alapanyaga üvegszál, mely teflon bevonattal van ellátva. A működésről egy rugós tengely gondoskodik. A szerkezet mosható, és gondozást, karbantartást nem igényel. Egyedi színekben is rendelhető, a RAL színskála összes színében. 

Szúnyoghálót kérheted:

  • Alap színekben.
  • Egyedi Ral színben.
  • Renolit fóliával ellátva.

Mobil szúnyogháló ajtóra

Mobil szúnyogháló ajtókra? Ajtók esetében a szúnyoghálók több típusa áll rendelkezésére, melyek közül az oldal irányban mozgatható szúnyogháló az egyik legolcsóbb megoldás. Létezik egy és kétfelé mozgatható úgy nevezett dupla tokos kivitelben. Az  szúnyoghálók kerete alumíniumból készül, a háló alapanyaga üvegszál, mely teflon bevonattal ellátott. A működéséről egy bordás csöves rugós rendszer gondoskodik. A tökéletes záródást mágneses profilok biztosítják, a szúnyogháló megvezető sínjei kefékkel ellátott vezető sínek. Mosható, tisztítható, nagyobb karban tartást nem igényel, működtetése és kezelhetősége egyszerű, kis gyermekek esetében viszont a kialakítása végett szülői felügyelet szükséges.

Szúnyoghálót kérheted:

  • Alap színekben.
  • Egyedi Ral színben.
  • Renolit fóliával ellátva.

Mobil szúnyogháló redőnybe

Ráépíthető tokos redőnyök és az úgy nevezett külső tokos redőnyök esetében a mobil szúnyogháló a redőny tokba integrálható, a redőny tokba szerelhető. Ezzel a megoldással a szúnyogháló készítése költség hatékony, mivel egy meglévő szerkezetbe lehet beszerelni a rugós rendszerű mobil szúnyoghálót. A szúnyogháló anyaga üvegszál ami teflon bevonattal ellátott, a működéséről a redőny tokba szerelt rugós tengely gondoskodik. Előfordulhat, hogy a meglévő redőny több alkatrészét is cserélni kellene ahhoz, hogy szúnyoghálós kivitelűvé alakítsuk, ilyen esetben mérlegelni kell a plusz alapanyagok árát is. Működtetése egyszerű, tisztítható, karban tartást nem igényel.

Szúnyoghálót kérheted:

  • Alap színekben.
  • Egyedi Ral színekben.
  • Renolit fóliával ellátva.

Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.