Új plisse szúnyogháló készítése szerelése

A plissé szúnyoghálók óriási előnye, hogy nagy méretekben is tökéletesen működő szúnyogháló szerkezetek. Kialakításuknak köszönhetően könnyedén nyitható zárható szúnyoghálók, akár kis gyerekek is képesek használatukra. A kis helyigénnyel rendelkező plisse szúnyoghálók karban tartást és gondozást nem igényelnek, szél stabil és könnyedén takarítható szúnyoghálók. Alkalmazhatóak akár önálló szerkezet ként is, vagy más árnyékoló szerkezetére felszerelve is. A plisse szúnyoghálók két alap színben érhetőek el, fehér és barna színben. Alap ára a plisse szúnyoghálóknak : 21.000.- / m2

A fenti árak tartalmazzák a szerelési, kiszállási kiszállítási költségeket. Ingyen árajánlat, ingyenes szaktanácsadás Budapest és környékén! Rendelhető egyedi színekben is (+30%) és rendelhető famintázatú változatban (+50%)

A fenti árak az Áfa-t nem tartalmazzák!

Plissé szúnyogháló képek

Cégünkről


Több, mint 15 éves tapasztalattal és garanciával biztosítjuk ügyfeleink részére a kiváló minőségű szolgáltatást Pest megye egész területén.


Felejthetetlen utazások és neves rendezvények, kiutazás, beutazás, rendezvényszervezés

MultiGo utazások és rendezvények

Felejthetetlen utazások és neves rendezvények, kiutazás, beutazás, rendezvényszervezés

Utazások, rendezvények - hogyan? A lehető legkevesebből hozzuk ki a lehető legnagyobbat. Legyen szó barlangtúráról, vagy gálavacsoráról mi mindig igazi minőséget hozunk, garantáljuk, hogy minden résztvevőnek elfogja nyerni a tetszését. Várjuk Önt, ha még nincs elképzelése, de valami igazán jót akar, és akkor is várjuk, ha már van egy elképzelése - mi tökéletesre formáljuk.

Segíthetünk?

Hogyan segítsünk?

Facebook